Rakennustyön alkaessa on hyvä olla joku tuttu ja turvallinen henkilö, jolta voi kysyä rakentamisvaiheissa askarruttavissa kysymyksissä. Työmaalla valvoja seuraa myös urakoitsijoiden ja kaikkien suunnittelijoiden tekemisiä. Valvoja toimii valvovan viranomaisen ja tilaajan silminä ja korvina, jotta rakennushanke toteutuu laadukkaasti ajallaan.

Vastaava työnjohtaja

Vastaava työnjohtaja on tittelinsä mukaisesti työmaan pomo. Vtj hoitaa yhteydet rakennusvalvontaan ja tilaa mm katselmukset. Asiansa osaavan ja aktiivisen vtj:n merkitys rakennushankkeessa on äärimmäisen tärkeä. Rakennusinsinöörimme ovat valvoneet kymmeniä erilaisia hankkeita, joten asiantuntemusta löytyy. Periaatteidemme mukaan asiakkaamme voivat aina oman hankkeensa aikana olla yhteydessä ja pyytää apua myös urakoitsijoiden valinnassa tai vaikkapa urakoiden tai hankintojen kilpailuttamisessa.

P1040356

Taloyhtiöt

Kun taloyhtiön osakas haluaa tehdä muutoksia huoneistoonsa, syntyy taloyhtiölle valvontavastuu (asunto-osakeyhtiölaki). Isännöitsijäkään ei aina ehdi kaikkia rakentamisen vaiheita valvomaan, joten asian voi ratkaista ottamalla hankkeen valvontaan rakennusalan ammattilainen. Valvontatyöstämme jää aina tilaajalle dokumentaatio tehdystä työstä.

Osakasvalvonta

Uusia asuintaloja rakentaessa on osakkeenomistajien etu että rakennustyötä on alusta asti seuraamassa myös heidän edustajansa.