Asunnon omistajalle voi tulla tilanteita eteen, joissa ns. virallinen lausunto talon rakenteesta tai vaikkapa kunnosta on tarpeen. Tekemiemme asuntokaupan kuntotutkimusten lausunto on aina laadittu rakennusasiantuntijan toimesta. Lisäksi pystymme konsultoimaan mikrobisaneerausten yhteydessä usein esiin tulevia ongelmatilanteita nopeasti paikan päällä.

Asiantuntijalausunnot

Rakennus- ja mikrobiasiantuntijamme ovat usein auttamassa asiakkaitamme mm asuntokauppaan liittyvissä kiistatilanteissa. Toimimme yhteistyössä tunnettujen rakennusoikeudellisia oikeusasioita hoitavien lakiasiaintoimistojen kanssa.

Kuntoarviot

Ennen saneeraustoimiin ryhtymistä on tärkeää selvittää, kuinka laajasta korjaustarpeesta on kyse. Mitä tarkempi ennakkoselvitys tehdään, sitä helpompi on varautua taloudellisesti tulevaan rakennushankkeeseen. Lisäksi voimme laatia tarvittavat suunnitelmat, hakea tarvittavat luvat sekä vaikka toteuttaa koko hanke alusta loppuun.

Kuntoarvio voi tulla tarpeelliseksi myös, jos tulee tarvetta arvioida kiinteistön arvoa esimerkiksi myyntitarkoituksessa.

DSCN4595