Asiantunteva suunnittelijatiimimme suunnittelee rakenteisiin liittyviä rakenteita pieniin ja suuriin kohteisiin uudis- ja saneerauskohteissa. Kun suunnittelet talon rakentamista tai vanhan korjausta, tulee ensimmäisenä kysymyksiä siitä tarvitaanko rakennuslupa ja kuka sellaisen haussa voi auttaa. Me voimme. Toimintatapaamme kuuluu tutustua aluksi toivottuun rakennushankkeeseen yhdessä hankkeeseen ryhtyvän kanssa, josta pääsemme luonnostelemaan tarvittavia asiakirjoja aina kohteen luovutukseen asti.

Rakennussuunnittelu

Rakennussuunnittelu tulee aloittaa tarpeesta tai tahdosta rakentaa talo tai vaikka saneerata jo olemassa olevaa huoneistoa. Rakennussuunnittelun päämäärä on tuottaa riittävät suunnitelmat rakennusluvan tai toimenpideluvan hakuun. Pienemmät rakennushankkeet edellyttävät usein vain toimenpideilmoituksen rakennusvalvontaviranomaisille. Rakennusinsinöörimme ovat kokeneita ja asiantuntevia suunnittelijoita, mutta joskus myös arkkitehtien suunnitelmia tarvitaan. Teemme yhteistyöstä tunnettujen ja laadukkaiden arkkitehtityöhuoneiden ja toimistojen kanssa, joten kauttamme onnistuu vaativampienkin kohteiden suunnittelu.

P1040807

Rakennesuunnittelu

Kun rakennuslupa-asiat ovat kunnossa tulee tarvetta rakennesuunnitelmille. Rakennesuunnitelma on tehtävän rakennelman valmistusohje, joten kyse ei ole mistään vähäisestä asiasta. Huolellisesti laaditut suunnitelmat helpottavat työn tekoa ja varmistavat oikean ja kestävän rakenneratkaisun edellytyksiä. Suunnittelijamme tekevät vaativan tason rakennesuunnitelmia piharakennuksista kerrostaloihin.